THE BUILDING

Uninterrupted city views from atop Bartley’s Hill in Ascot, a unique interior-designed décor and seamless floorplan combine with a prestigious and exclusive location to present this once in a lifetime opportunity.

Nido Apartments’ façade presents an attractive streetscape yet its landscaped gardens and gatehouse provide privacy for residents. Entry is via a a secure front door with individual apartments opening to a communal hallway filled with sunlight and life from a landscaped voidspace that conceals a lift.

Upon entering each unit, a sunlit timber and glass stairwell links to a private and unique living space. Full height sliding doors open the apartment up to breathtaking panoramic views across Brisbane. The kitchen, dining and living spaces provide ample space and circulation and were designed with functionality in mind. High quality joinery, appliances, fixtures and finishes complement the prestigious location, space and design.

A full-width balcony offers the opportunity to gaze across the city from a position above the tree canopy and surrounding roof lines.
The quiet bedrooms each have built-in wardrobe joinery and carpeted floors, while the master bedroom also adjoins a luxurious ensuite bathroom.

Storage and space throughout the apartment is a focal point of the interior design. Ample storage areas within each unit are cleverly concealed yet easily accessible. Each unit includes two car parking spaces and additional lockable storage within the basement.

Nido Apartments’ elegance extends to a large communal garden and alfresco recreation area that offers residents and their guests exclusive views.

Nido Apartments represent a place for the family to nest and your friends to admire.

unit-elevation

Request a Brochure Today